MENÜ

Üdvözli a Mozgássérültek Bonyhádi Egyesülete!

Nyitva tartás: kedd, szerda, péntek: 8-12 óráig

Logo

Tisztelettel köszöntöm
a Mozgássérültek Bonyhádi Egyesületének honlapján!

   A Mozgássérültek Bonyhádi Egyesületének alapítói célja, hogy Bonyhád és a város környező településeinek fogyatékkal élő lakosságát összefogja, segítséget nyújtva ügyeik intézésében, érdekeik érvényesítésében. 28 éve működik töretlenül, 1000-1500 fős tagsággal. Egyesületünk alapítása óta tagja a Mozgássérültek Országos Szövetségének, jó kapcsolatot ápol a környező önkormányzatokkal, civil szervezetekkel.

   1998. június 30. óta közhasznú szervezetként tevékenykedünk, alapvető szempontnak tekintve a közhasznúság ismérveit, feltételeit. A működés törvényes feltételeinek betartását a 3 fős Ellenőrző Bizottság ellenőrzi. Az egyesület munkáját tiszteletdíjas elnök, valamint a 11 fős vezetőség irányítja, éves munkaterv alapján. Minden évben beszámolunk tagságunknak az egyesület életéről, az elvégzett feladatokról, pénzügyi helyzetünkről a területi értekezleteken és a küldöttgyűlésen. Irodánkban kulturált körülmények között fogadjuk tagjainkat, illetve a hozzánk forduló érdeklődőket. Az iroda működtetése alapvető fontosságú az egyesület életében. Ez az a biztos pont, ahova tagjaink bármilyen problémával fordulhatnak, számítva a szakszerű segítségnyújtásra. Figyelemmel kísérjük a fogyatékkal élők helyzetét könnyítő lehetőségeket, az időseknek járó juttatásokat, továbbítva mindezt tagjaink felé, segítve mindezek elérését. Az információnyújtás, tanácsadás, ügyintézés segítése mellett egészségügyi szolgáltatások, szabadidős programok szervezésével állunk tagságunk rendelkezésére. Beteg tagtársaink meglátogatása, 80. és 90. életévüket betöltő tagjaink felköszöntése, valamint a karácsonyi csomagosztás jelképezi a tagjainkkal való törődést, erősítve a gondoskodó közösséghez tartozás érzését.

   Tagságunk nagy része az egyesületi életben találja meg azt a közösségi teret, amely biztosítja az összetartozás előnyeit. Tevékenységünk, elért eredményeink a fogyatékkal élő, nagyrészt idős emberek életkörülményeinek javítását szolgálják.

Póthné dr. Veres Gabriella
elnök


Támogató partnereink

  • MBM Stúdió Bt.
  • Bonyhád város
    Önkormányzata
  • Völgység Portál

Vezető tisztségviselők

Elnök:
Póthné dr. Veres Gabriella

Vezetőség:

János Miklósné,
Jónás Aladárné,
Kásler Jánosné,
Kiss Lajosné,
Kréth Imréné,
Csoma Józsefné,
Nyisztor Albertné,
Szabó Györgyné,
Szabó József,
Szántó Sándorné

Ellenőrző bizottság

Elnök:
Eisenacker Józsefné
Tagok:
Kara Györgyné,
Mayer Lenke

Kapcsolat

Elérhetőségünk:

Térkép
Cím:

H-7150 Bonyhád, Dózsa Gy. utca 32.

E-mail:

meoszbonyhad1@freemail.hu

Telefon:

74/450-349, 438-826

Szervezet nyilvántartási száma:

17-02-0000441

Adószám:

19231134-1-17

Bankszámlaszám:

11746036-20010180

Eddigi látogatóink: